Снимки: Reuters
fallback

Снощи бе връчена най-голямата награда в света на футбола - Златната топка. За шести път тя попадна в ръцете на Лео Меси, като по този начин той изпревари съпреника си Кристиано Роналдо с 6:5. Португалецът обаче не присъства на церемонията, а това накара Христо Стоичков да каже няколко думи по негов адрес. 

Oще по темата

"Ронално винаги, когато печели отличието, присъства на церемонията и е усмихнат", каза Стоичков пред NOVA

" Щом обаче не е първи го няма. Това показва какъв човек е. Той не уважава труда на колегите си. Мисли само за себе си", скочи Камата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Малдини е Директор в Милан. Матеус се провали навсякъде като треньор.Един културен човек никогаж няма да се "тика" сред големите на деня. Още повече, че Стоичков се провали тотално като треньор. Малдини може да е директор, но е доказал, че може е и не е npocтак!Стоичков времето му беше, когато беше футболист и по-специално в Барца. Сега да си гледа живота и да не досажда.

15

Насакото Яката

преди 4 години

Харесвам Стоичко и Меси, но в случая Роналдо не е печеливш, а в същото време се е състояла и церемонията за футболист на Италия, където е бил с приза.

14

Митко Банцера

преди 4 години

Един изключително невъзпитан и умствено доста ограничен индивид дава оценка на един друг безскрупулен и самовлюбен индивид. Интересна медийна ситуация. Да беше Зидан с една единствена неспортсменска и неморална проява в цялата кариера, да дава мнение за морала на другите. Ама не е Зидан, а си е наш ***, който преведе на цял свят всички бг псувни, открито рекламираше престъпните групировки през 90те години, обижда и бие журналисти и т.н.т. Той дава оценки за морални качества на други. Странно.

fallback