Снимка: Булфото
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев гостува в БНТ, където говори по горещите теми в българския футбол. Той категорично обяви, че Михаил Касабов е избран временно за президент на футболната ни централа и каза, че е най-добре провеждането на конгреса да бъде през февруари, а не да се отлага за по-късно.
 
Относно словестните престрелки, в които най-деен е колегата му Йордан Лечков, Фурнаджиев обясни: "Временно изпълняващ длъжността президент на БФС е Михаил Касабов. Да, има словестни престрелки, но това е - Касабов е вписан в Търговския регистър." 
 
"На въпросното заседание, на което той беше избран, освен членовете на Изпълкома, присъства и цялата администрация. Имаше и секретар, който води протокола. Гласуваше се явно. Всички единодушно избрахме Касабов. Аз и Лечков си направихме отвод. Подписа се протокол в присъствието на всички", каза Фурнаджиев, очевидно недоумявайки от действията на Лечков, който изрази претенции да заеме поста на оттеглилия се Борислав Михайлов. 
 
"След заседанието дадохме съвместна пресконференция, на която Лечков присъства", добави Фурнаджиев. "В четвъртък е насрочен Изпълком, на който ще бъде взето решение и за конгреса. Ще се обсъди и ситуацията с изявленията му", каза той.
 
Още от изказването на Фурнаджиев четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase