Снимка: Булфото
fallback

България започна със загуба при дебюта на Георги Дерменджиев начело на представителния ни тим. Родните национали отстъпиха с 0:1 на Парагвай в контрола при домакинството си на Националния стадион „Васил Левски”.

Дебютантът Георги Георгиев излезе като титуляр под рамката, а Кирил Десподов остана резерва заради леки проблеми, но все пак се появи в игра след почивката.

В състава на родните национали имаше и още един дебютант в лицето на Виктор Попов от Черно море, който се появи като смяна. Изключително изненадващо другият дебютант в лицето на капитана на Локо (Пловдив) Димитър Илиев не се появи в игра и остана цял мач на пейката.

Единственото попадение в този мач бе дело на полузащитника на Нюкасъл Мигел Алмирон, който вкара в 60-ата минута.

Като цяло Парагвай бе осезаемо по-добрият отбор на терена и в големи моменти от мача надигра родните национали. Положителното в нашия национален тим бе единствено силната игра на дебютанта Георгиев под рамката.

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

пореден

преди 4 години

Срам позор и резил доставен ни от мазните чалгари!Закривай!

28

Бож.

преди 4 години

Това е съвсем нормално за футболно-алкохолната федерация,с която ни снабди социализма: щях да се учудя,ако ние ги бяхме надиграли!

27

муспи

преди 4 години

Комисия на УЕФА е присъствала на мача - това е било загадъчната групичка на празния стадион, и е казала: санкциите дават резултат, нямаше никакви расистки прояви!

fallback