Снимка:ЦСКА 1948

Петко Петков подаде оставка като старши треньор на ЦСКА 1948 след вчерашната загуба в първенството на Втора футболна лига от Кариана с 2:3 в Ерден.

След събиране на ръководство и спортен щаб тя беше приета.

Изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов обяви, че вече се преговаря със специалист, който да поеме ЦСКА.

"Подадох оставка, тъй като прецених, че е дошъл мигът, в който един отбор не слуша треньора. Благодаря на всички, с които работих заедно. Тук условията са невероятни!", коментира Петков.

"Твърдя, че оставям най-добрия отбор във Втора лига. ЦСКА няма проблеми в мачовете срещу преките конкуренти, но определено страда при гостуванията на тимове от средата на класирането. И то не от вчера. Аз съм реалист, търся вината в себе си. Не съм направил малко. Но! ЦСКА има нужда от промяна и подавам оставка. Убеден съм, че тимът ще изпълни целта", заяви пред клубната телевизия Петков, който на тренировката тази сутрин съобщи решението пред отбора.

ЦСКА 1948 е лидер във втория ешалон, след като стартира със серия от осем поредни победи, но в последните си три срещи загуби два пъти и може да бъде изместен от върха, ако Септември спечели столичното дерби с Локомотив по-късно днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase