Снимка: LAP.bg
fallback

Боби Михайлов вече официално има наследник начело на БФС. Това е Михаил Касабов, който до този момент бе вице на централата.

Както е известно, преди дни Борислав Михайлов подаде оставка, а късно снощи това стори и вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев.

Членовете на Изпълкома на БФС подадоха оставки, следвайки примера на вече бившия си президент Борислав Михайлов.

Това означава, че ще бъде насрочен нов Конгрес.

"Целият Изпълком ще остане, докато не бъде избран нов. Конгресът е нещо, което не е елементарно. Надявам се, че няма да има юридически препятствия. За мен оставката е морален акт", заяви Камен Костадинов.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 4 години

БФС не е държавна структура и не се издържа с държавни пари. Ако и да получава някакви, то е по определени от министерството на спорта инициативи. Нито заплати на изпълкома, нито представителни и др. са държавни.Спорта вече е бизнес, щото нещата са други от 30г.Клубовете които имат възможности предлагат платено обучение на будещите футболисти. Финансирането по държавните програми за масов спорт не са им интересни, а по скромните клубове, не могат да покрият изискванията за тези програми.

34

Анонимен

преди 4 години

Комунистите съсипаха България и днес са отново на власт!

33

Анонимен

преди 4 години

До джоПрав си.Задния двор на училището в което навремето играехме всеки ден мач след часовете е обрасъл с храсти и зарит с ***. А е работещо училище.навремето ние децата си правехме всеки ден оборка.Е, никой от нас не стана голям футболист де. Един от съседния клас стигна до Б група.Ама съм ЗА държавата да дава пари за училищните дворове и квартални спортни площадки, а не за нова перука на михайлов.

fallback