Снимка: Lap.bg
fallback

Лудогорец продължва своя безпогрешен ход, след като победи преследвача си Левски с 2:0, двубой от 12-ия кръг на efbet Лига, стадион "Лудогорец Арена".

Футболистите на треньора Петър Хубчев владееха инициативата през първото полувреме, но допуснаха попадение, което бе дело на Мавис Чибота (16'), който се разписа при първата по-сериозна опасност за разградчани.

През втората част домакините стояха добре подредени и удържаха напористите опити на "сините" да стигнат до изравнително попадение. В крайна сметка Клаудиу Кешерю (80') успя да отбележи и да сложи точка на спора.

Така Лудогорец се откъсна на върха в класирането с актив от 30 точки. Левски остава с 26 пункта, колкото има и Локомотив Пловдив.

Гостите от София създадоха първата интересна ситуация в срещата още във втората минута. Паулиньо проби отляво и подаде към точката на дузпата, където Фелипе Нашименто шутира мигновенно. Ударът му обаче бе прекалено слаб и Пламен Илиев спаси с лекота.

Прочетете как продължи мача на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Mario

преди 4 години

😃 Все още си спомням оня случай на прости *** когато бяха отишли на уж некъв си смешен трансфер в Русия, и Цска им напълни кошничка та. Да не стане така че и по време на мача с Лудогорец, някой от тях пак да са били на екскурзионни летувания😂

13

цска-р

преди 4 години

Лудогорец в момента са класа над ЦСКА и Лесни. Колкото и да не ми е приятно, има още хляб да изядем докато някой спре Лудогорец да е шампион. ФАКТ.

12

ЦСКАр

преди 4 години

аз пък мразя зеленните човечера от рЯзград!с Левски дерби - това е друга тема!

fallback