Снимка: Lap.bg
fallback

Лудогорец и Левски излизат днес на китния стадион в Разград от позицията на първи и втори в класирането. Но не само временните позиции обуславят огромния заряд точно на този двубой. Доставя ни го представянето на противниците в последните месеци.
 
Лудогорец се прероди след оставката на Стойчо Стоев и създава впечатление, че се връща в най-добрите си времена, а Станислав Генчев върви по най-краткия път към статута на треньорска легенда. В Левски опитният му колега Петър Хубчев също извърши чудото да вдигне падналия гранд от пепелта и да го върне от небитието. Битката на 22-мата в мача, както и тази на двамата треньори предвещава и добър футбол, пише Gol.bg.
 
Явно Стойчо Стоев е бил факторът "Спирачка" в Разград. И то се виждаше с просто око. Конфликтът му с Марселиньо не бе случаен. В крайна сметка лидерът спечели, а от това и Лудогорец. Поредното опровержение на максимата, че треньорът е свещена крава и винаги трябва да се застава на неговата страна. В Разград футболистите са свещени крави и Генчев засега отлично им брани статута. А за него остава привилегията да дава интервюта и да се държи като Симеоне или Мауриньо. На вълната на успеха може да се правиш на всякакъв.
 
Но Лудогорец играе възхитителен футбол и с първата, и с втората си формация. Сакралната дата за клуба бе 25 август. Тогава бе прочетена присъдата на Стоев и поради липса на време за реакция бе назначен Генчев. Стартът му бе равенството срещу Марибор в Словения, след това последваха 7 поредни победи. Днес с всички основания на света се очаква осмата. Няма причина да не се получи, след като орлите отнесоха в Европа ЦСКА Москва и Ференцварош, които по дефиниция са далеч по силни от днешния им противник.

Целият анализ прочетете тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Не си споням скоро ЦСКА да са падали от делиормана с два чисти гола, даже ги отстраниха за купата миналата година точно насред домусаград

12

Анонимен

преди 4 години

*** мучат жално, зловещо

11

Мислител

преди 4 години

Левски сили няма сили за истината .Ако я види ще осъзнае ,че това отдавна не е отбор ,а сбирщина .

fallback