Снимка: Reuters
fallback

Според вестник “Манчестър Ивнинг Нюз” Димитър Бербатов може да се върне там, където започна кариерата си - в "Манчестър Юнайтед".

Миналата седмица Бербатов официално се отказа от кариерата си, но според инфорамицията на британските медии, бившият български нападател на “червените дяволи” е сред вариантите за поста спортен директор на “Олд Трафорд”.

Изданието твърди, че трима бивши играчи на манчестърци се конкурират за тази позиция, за която обаче официално все още не се търси назначение.

Освен Бербатов спрягани за спортен шеф на “Юнайтед” са още добрият му приятел Патрис Евра и Рио Фердинанд.

Французинът директно се обърна към ръководството на английския клуб с послание да бъде привлечен в управата чрез пост в профила си в инстаграм след загубата с 0:2 от “Уест Хем”.

“Мисля, че е време да си изцапаме ръцете. Към ръководството на “Манчестър Юнайтед”: Готови ли сте да ни оставите да ви помогнем, момчета?”, написа Евра в социалната мрежа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

може

преди 4 години

Шеф на лицето Манчестър Юнайтед от Свищов.

23

Анонимен

преди 4 години

Ко казА, ко?

22

Агент Иван

преди 4 години

Този мързел всеки му се смее в Англия...Не ви знам откъде изкарвате новини -- НО НЕСТАВАТЕ ЗА НИЩО .Човек , изгонен от Ман Ю, Фулъм, Монако, и ПАОК :) ...А НАИ-ЯКОТО БЕШЕ КАК ГО ИЗГОНИХА ОТ ПОСЛЕДНИЯ МУ КЛУБ--ВЕЛИКИЯ СВЕТОВЕН ГРАНД - КЕРАЛА БЛАСТЕР НА 15 МАРТ 2018 Г. -- БАРБУКА ДОРИ И ТАМ НЕ МОЖА ДА ИЗПЪЛНИ УНИКАЛНО КРАТКИЯ СИ 6-МЕСЕЧЕН ДОГОВОР от 1 ноември 2017 г. -- до 1 май 2018 год. !!Но за сметка на това взе за 4 месеца и половина - 1 милион и 500 000 евро !

fallback