fallback

За двубоя на България с Англия, британците бяха приготвили официална програма, в която обаче може да бъде открит един гаф, който би наранил привържениците на "Левски".

Домакините бяха отделили специална страница за легендите на българския футбол. На първия ред са изброени футболисти от поколението от 1994 година, носили фланелката на ЦСКА - Христо Стоичков, Емил Костадинов, Любослав Пенев и Йордан Лечков, предава bTV.

По-надолу е отделено място за настоящия селекционер Красимир Балъков, Стилиян Петров, Христо Бонев, президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и иконата на "Левски" Георги Аспарухов. Ала пред него не стои емблемата на "сините", а тази на вечния съперник ЦСКА.

При Боби Михайлов пък е сложена само емблемата на отбора на "Рединг", за който вратарят игра в средата на 90-те години. Тази на "Левски" липсва.

На отделна страница англичаните са обърнали специално внимание на Димитър Бербатов. Бившият нападател на ЦСКА, "Байер" Леверкузен, "Тотнъм" и "Манчестър Юнайтед" е голмайстор №1 в историята на националния тим. В програмата има и интервю с Бончо Генчев, за когото се припомня, че е първият българин в историята на Висшата лига.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Щерю

преди 4 години

Да им обявим война и да ги заличим от картата...

18

муспи

преди 4 години

Англичаните са толкова изкуфяли, че наричат ТИРЕто ЦСКА.

17

101 баба

преди 4 години

А и за ПЪРВИ път англия имат долу-горе добър отгор ОТ БЛИЗО 30 ГОДИНИ 30 ГОДИНИ НЯМАХА НИКОЙ И НИЩО спомням си имаха един вратар , които вввввввввввввинаги ги провляше 1982 до 2004 ДЕЙВИД СИЙМЪН НА НЕГО ЛЕЖАТ ВСИИИИИИИИИИЧКИ ПРОВАЛИ НА АНЛИЯ ! ники михайлов - 2 не знае кога да излезе ВИНАГИ , ВВВВВВВВВВВВВВИНАГИ ГРЕШИ КОГАТО ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ - СЕДИ КОГАТО ТРЯБВА ДА Е НА ВРАТА - ИЗЛИЗА СКАЧА - ПАДА КАТО МОРЖ ....... И ТРЕНЬОРА ДА НЕ ВИДИ ....... НЯКОЙИ ДРУГ Е ЗАМЕСЕН !!!

fallback