За двубоя на България с Англия, британците бяха приготвили официална програма, в която обаче може да бъде открит един гаф, който би наранил привържениците на "Левски".

Домакините бяха отделили специална страница за легендите на българския футбол. На първия ред са изброени футболисти от поколението от 1994 година, носили фланелката на ЦСКА - Христо Стоичков, Емил Костадинов, Любослав Пенев и Йордан Лечков, предава bTV.

По-надолу е отделено място за настоящия селекционер Красимир Балъков, Стилиян Петров, Христо Бонев, президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и иконата на "Левски" Георги Аспарухов. Ала пред него не стои емблемата на "сините", а тази на вечния съперник ЦСКА.

При Боби Михайлов пък е сложена само емблемата на отбора на "Рединг", за който вратарят игра в средата на 90-те години. Тази на "Левски" липсва.

На отделна страница англичаните са обърнали специално внимание на Димитър Бербатов. Бившият нападател на ЦСКА, "Байер" Леверкузен, "Тотнъм" и "Манчестър Юнайтед" е голмайстор №1 в историята на националния тим. В програмата има и интервю с Бончо Генчев, за когото се припомня, че е първият българин в историята на Висшата лига.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase