Снимка: Архив, БТА
fallback

ЦСКА отпадна от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа, след като загуби с 0:1 гостуването си на Зоря Луганск. Така украинците се класираха за следващата фаза с общ резултат 2:1.

С основна вина за елиминирането на "червените" е главният съдия от Франция Амари Делерю. В 21-ата минута той не даде чиста дузпа за българите, а при последвалата контра Иван Турицов спъна откъсващия се сам срещу Витаутас Черниаускас – Владлен Юрченко, и получи директен червен картон.

С човек по-малко на терена "армейците" създадоха по-чистите голови положения, но много силен мач изигра вратарят на украинците Микита Шевченко, който спаси всичко възможно.

Зоря стигна до успеха в самия край, когато ЦСКА хвърли всичко в атака. Точен беше Назарий Русин, който след това получи второ официално предупреждение за сваляне на тениската и беше изгонен.

Така ЦСКА за втора поредна година отпада от тази фаза на турнира след спорни съдийски решения. В плейофите пък Зоря най-вероятно ще срещне Еспаньол.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

муспи

преди 4 години

До Анонимен - А аз съм расист. Напълването на Европейските отбори с диваци е в еврейския - т.е. сатанинския план за унищожаването на бялата цивилизация. Евреите се наслаждават от загиването на Европа, но особено ги кефи агонията на България. Защо след като футбола вече не е наш, както и цялата държава, тази азербайджано тюркска *** ни мрази повече от другите бели? Защото им е вложено да виждат че ние съвсем не сме от тях.

113

Гришата

преди 4 години

Питат ли ме дей Зорята е изгряла първи път.....Стига бе. Втръсна ми тази песен.

112

Анонимен

преди 4 години

Левски 15 българи - 9 чужденциЛудогорец 11 българи - 18 чужденциЦСКА 13 българи - 16 чужденциЛудогорец и ЦСКА нямат нито един българин нападател!Не съм расист, не съм ксенофоб. Просто искам български футбол и искам да бием Косово. ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!

fallback