Снимка: БТА
fallback

Лудогорец и ЦСКА завършиха 0:0 в голямото дерби от 5-ия кръг на efbet Лига.

Сблъсъкът в Разград беше много интересен, като и двата отбора създадоха отлични положения за гол.

Те бяха повече за разградчани, които доминираха след почивката, но така и не намериха пътя към вратата на Витаутас Черниаускас. В самия край пък Тиаго Родригес пропусна да донесе успеха за гостите.

По този начин "орлите" в четвърта поредна среща не успяха да вкарат гол на ЦСКА във всички турнири – 0:1 за Купата на България и три поредни нулеви равенства за първенството.

Лудогорец все пак се изкачи еднолично на върха с 11 точки, благодарение на победата на Берое с 3:1 над Левски насред София. "Армейците" пък събраха 8 точки и заемат 5-та позиция.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Цска умря

преди 4 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

24

Футуролог

преди 4 години

ЦСКА от София винаги е бил отбор на просъветския червен елит и БКПКакто знаете няма вече СССР и БКП унищожен от некадърноста на елита на ЦСКАВърхът в кариерата на безмочъчния червен интелектуалец е да стане сръбскичалгар клоун тип Станислав Трифонов или Титомировянец като Бойко Методиев БорисовТо и преди имахме не французина Шуман,не германеца Шуман ами онзи от Шумен та до тамАко вложа глобалност целият геноцид в Източна Европа и бившия СССР се дължи на червения елит без мозък от ЦСКА

23

Футуролог

преди 4 години

фк"Левски"София покрай 24 май е отбора на интелектуалният елитЛевскарския национализъм с интелектуалността си се родее с Чърчиловия и Израелския и по принцип е висша интелектуална форма на национализмаЕдинственния монархист от офицерите на Борис Трети направил нещо свястно за България е игралият във фк"Левски"София Димитър Списаревски като случайност нямаЯна Язова,Николай Хайтов....всякакви левскари има дори от интелектуална точкаКарл Маркс изплагиатства Чарлз Дарвин та с АС-23 същото

fallback