Снимка: БТА
fallback

Левски стана за смях пред собствените си фенове на "Герена", след като бе разбит от гостуващия Берое с 3:1, а Мартин Камбуров за пореден път се превърна в кошмар за "сините" и наниза две от попаденията за победата на заралии.

Педро Еуженио даде начало на голеадата в 39-ата минута, а Камбуров добави два гола в 54-ата и 67-ата минути, за да оформи класическия резултат в срещата.

За домакините почетно попадение вкара новото попълнение Франко Мазурек в 75-ата минута.

След този мач от петия кръг на efbet Лига "сините" са 2-и с актив от 10 точки и сдадоха първото място, докато заралии са 4-и с точка по-малко.

Това бе и четвърти пореден успех за Берое над "сините", както и втори пореден като гост.

Още истории от света на футбола четете в сайта на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Срам

преди 4 години

Хубчев за Уевски е като поп Кръстьо за Апостола! Въпроса е сега- с какво ще се оправдаят некадърниците- топлото време, пожара в Сибир,разваления таратор, свинския мор, слабата реколта на доматите или? Единственото правилно решение е- закриването на този жалък отбор, донесъл толкова срам за България и неслучайно кръстен " Футболните и-идио-ти на Европа"! След това и-закриване на натъкменото ни първенство и изгонване от България на мафиоти -уж футболни президенти! Така ще има пари за болни деца

67

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДО ГОСПОДИН СТАР ЛЕВСКАР ГОСПОДИНЕ ДНЕШНАТА ПУБЛИКАЕ ПОВЕЧЕТО КОМПЛЕКЦИРАНИ ПОБОЙНИЦИ СПОРЕД МЕН НА ЛЕВСКАРИТЕ ИМ ВИКАТ *** ЗАРАДИ ХУЛИГАНЩИНАТА ИМ НО ИМА И СВЕСТНИ ЛЕВСКАРИ И ОТ ВСИЧКИ КЛУБОВЕ ИМА СВЕСТНИ НО НАЛИ ЗНАЕШ СТАДО БЕЗ МЬРША НЯМА

66

Стар Левскар

преди 4 години

Отново ще афиширам , че да си фен на Сините е голямо наказание !!! Но и бояджии няма да станем ! Левски са срам за клубният ни футбол !

fallback