Снимки: Reuters

Неймар се страхува, но не от ново обвинение в изнасилване, а че съдбата ще му отреди оставане в ПСЖ и през следващия сезон. За това най-скъпият футболист в историята е готов на отчаяни ходове.

Парижани бяха готови да сключат сделка с Барселона, но каталунците се отдръпнаха. Те не можеха да изплатят колосалната сума, защото така биха нарушили правилата на финансовия феърплей.

И тъй като завръщането в Барселона не се състоя, ПСЖ реши да предложи сделка на Неймар - той да остане в отбора още един сезон и задължително да даде всичко от себе си, а в замяна на това ще бъде пуснат да си ходи на разумна цена следващото лято.

Кариоката обаче не иска и да чуе за още един сезон в Лига 1 и спешно иска да се завърне в Барселона. Той отчел като груба грешка своя трансфер преди две години и е готов да даде всичко от себе си, но за "блаугранас".

Неймар вярва, че Барселона ще дойде за него и ще го спаси от луксозния затвор. Испанският шампион обаче не е готов да направи нещо лудо за играча, който си тръгна през задния вход и предаде хилядите привърженици на клуба. Барса го иска, но не на всяка цена.

Според вестник "Екип" Неймар със сигурност няма да облече отново фланелката на ПСЖ. Нещо повече - той иска да си уреди трансфер най-късно до 10 август.

Каталунците предлагат на парижани Иван Ракитич и Филипе Коутиньо като част от сделката, но поне засега "принцовете" се дърпат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase