Снимка: Lap.bg

Компанията за спортни залози efbet е новият генерален спонсор на Първа професионална футболна лига. От новия сезон първенството ще се казва Ефбет лига.

"Новото първенство от тази година ще се казва efbet Лига. Работихме в кратки периоди, за да създадем лого, което да бъде на европейско ниво. Получи се едно страхотно лого", заяви маркетинг мениджъра на efbet Емил Кънев.

"Помагаме на редица отбори от Първа, Втора, Трета, а дори и на тимове от окръжните групи. Не е прецедент едно първенство да бъде кръстено на спонсор. Идеята е нашите средства да се разпределят между клубовете и за развитието на спорта", заяви още Кънев.

Договорът е за два години, а на пресконференцията присъстваха още управителят на "Футбол Про Медия" Атанас Караиванов и изпълнителния директор на БФС Борислав Попов.

Първенството ще има и ново лого, което бе официално представено пред медии и фенове.
 

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 2 дни

Погледнете Efirbet и ще разберете от коментарите на хората, че истината е много по-различна от това, което се опитват да изкарат

27

Анонимен

преди 3 дни

Ужас, не знам за какво подобрение на лигата говорят, като те самите като букмейкър не са добри. В Nostrabet е пълно с опарени играчи.

26

Анонимен

преди 6 дни

Най-вероятно вече са решили кой ще е шампиона и носителя на купата. Просто запознаха ББ с решението си и той ги благослови.