Снимка: Bulphoto.com
fallback

УЕФА е стартирала дисциплинарна процедура срещу България заради расистко поведение на публиката на мача с Косово, се съобщава на официалната страница на евроцентралата, цитирана от "24 часа".

Това означава, че част или целия стадион "Васил Левски" може да бъде затворен за най-итересния ни мач в евроквалификациите срещу Англия.
 
Причината за процеурата е, че делегацията на Косово се е оплакала на дежурния делегат от Естония Олег Харламов, че в 28-ата минута е скандирано "Убий шиптъра" от местата, където седят феновете на "Левски".
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Анонимен

преди 4 години

Прекалено много станаха "патриотите" в България и това е причината за наказанието и тези наказания които ще последват. Време е да се замислят върху поведението си както самите "патриоти" така и техните тартори най-вече.

106

Анонимен

преди 4 години

Националният отбор е крайният продукт от работата на БФС. Футболистите ни най малко са виновни,тези момчета са расли във корупция и уговорени мачове,как да се научат,кой да ги научи,по два три мача на сезон имат истински,другото е порно като Лудогорец -Черно Море,Лудогорец-Ботев .Лъгаха ,че Неделев е футболист от класа,заблуждаваха момчето и какво се оказа във истински мач ,МЕНТЕ.СТИЛЪ НА ОТБОРА Е ПИЯНАТА ПЕРУКА

105

Присмехулник

преди 4 години

сорос,като един "нормален" психопат,преди да умреш продай часовника си на наследниците си!!!

fallback