ЦСКА получи сериозен удар, след като италианският елитен Сасуоло изпревари "армейците" за головата машина на Специя Давид Окереке. 

В своя сайт трансферният специалист Джанлука Ди Марцио оповести, че отборът от Серия "А" е на финалната права на преговорите за нигерийския младок, който направи шеметен сезон с тима от втория ешалон на италианския футбол и вкара 10 гола за 30 мача.
 
Така на практика "червените" ще трябва да търсят нов вариант за подсилване на своята атака, след като освен дошлите попълнения отборът работеше и по този трансфер.
 
Още с анонсирането на името на нигериеца бе ясно, че ЦСКА трудно ще се пребори за него, но все пак отборът се бе задействал.
 
Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 седмица

Винаги могат да вземат Божинов!

4

Анонимен

преди 1 седмица

само децата с пари и родителите плащат. Извод неправилен подбор и изкуствени кадри - извод чуждите клубове не спят и са наясно с всичко.

Плешивият да не се чуди защо няма играчи в чужбина и с какво е виновно БФС а да погледне, че той докато е ритал е имало хора, които са учили. И великите 4-ти в света, са просто едни некъдърни ръководители и е време да освободят ... дансинга.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Проблемът не е толкова до броя на чужденците, колкото до:
1. Липсата на добра тренировъчна методика и подготвени треньори, наясно с целия процес. Само ще кажа, че при напускането си Дж. Гатузо изтегля и екипа си 10 души.
Български клуб взима чужденец, идва в дора форма, играе тук един полусезон и е мъртвец. Има едно, две изключения - извод, няма кой да тренира играчите
2. Уговорени и купени мачове, удобни и услужливи съдии - извод няма истински мачове
и 3. което е в основата - в школите виреят