Снимка: Reuters
fallback

Gol.bg продължава да представя рубриката си "Топ дербита". В нея имате възможност да видите кои са най-възловите мачове на Стария континент, които ще се  играят през седмицата. Ще получите и информация за датата и часа на отделните дербита от Европа.

Тази седмица ще се изиграят 1/4-финалните реванши от Шампионска лига и Лига Европа. Манчестър Юнайтед ще се опита да постигне поредно чудо в турнира на богатите при гостуването си на Барселона. Първият мач на "Олд Трафорд" завърши с победа 1:0 за испанците, което ги превръща в явен фаворит за класиране в следващата фаза. Но споменът за елиминирането на ПСЖ още е жив и "червените дяволи" със сигурност няма да се предадат. Примерите, в които те постигат фамозни обрати в надпреварата са безброй, като най-яркият е финалът с Байерн Мюнхен през 1999 г. И той се състоя именно на стадион "Камп Ноу", където Юнайтед грабна Ушатата с два гола в продължението.
 
В България е време за Вечното дерби между ЦСКА и Левски. Мач №1 у нас е много по-важен за "червените", които изостават само на 3 точки от Лудогорец. "Сините" обаче ще се опитат да наранят големия си съперник, така както направиха в двата сблъсъка през този сезон – две победи с 1:0 с автоголове.
 
Вижте програмата за седмицата в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback