Снимка: Reuters
fallback

Италианският хегемон Ювентус сътвори чудото и се класира на 1/4-финал в Шампионска лига, след като победи с 3:0 Атлетико Мадрид в Торино. Така с общ резултат 3:2 "бианконерите" продължиха напред.

 
В герой се превърна Кристиано Роналдо, който заби хеттрик във вратата на клетите испанци. Много силен двубой изиграха още дебютантът в турнира Леонардо Спинацола и Федерико Бернардески, който се отчете с асистенция и изработи дузпата, от която Роналдо вкара последното си попадение в големия сблъсък.
 
По този начин за първи път в своята история Ювентус продължава напред, след като е загубил първата среща с 0:2. Торинци ще научат следващия си съперник в петък, когато е жребият. 
 
Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Владко мозъче гладко

преди 5 години

До vladyТи сериозно ли сравняваш легенда като Роналдо с Митето? Освен, че беше резерва на Тевес и на Роналдо в МЮ, с друго не съм го запомнил.

19

vlady

преди 5 години

До bolbovБербатов показва страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство за разлика от Роналдо - умее да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава играта отблизо и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. Роналдо няма подобни умения.

18

vlady

преди 5 години

Браво на яркия и самобитен творец с черни гащета за убедителната победа. Ювентус редовно имат допълнителни играчи с черни гащета и затова печелят.

fallback