Снимка: Reuters
fallback

Френската легенда Зинедин Зидан изненадващо се завърна в Реал Мадрид! Новината обиколи световния обмен буквално за няколко минути. Но с нея започнаха и въпросите. "Защо реши да се върне", "Защо въобще напусна", "Как го е накарал Флорентино Перес отново да поеме отбора?" и т.н.

Отговорите са общи – напускането на Кристиано Роналдо, което със сигурност щеше да се отрази на имиджа на французина. Изпита го Юлен Лопетеги. И, разбира се, обещания за големи трансфери през лятото. Спряганите имена са на Еден Азар, Килиан Мбапе, Неймар и др.
 
Но какво ще е бъдещето на трима от футболистите на Реал, които се намират в деликатни ситуации? Говорим за Марсело, Иско и Гарет Бейл.
 
Прочетете целия материал в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 5 години

Пука ли на някой за Реал .В крайна сметка ако не извикат Роналдо отново ще чакат следващата Ушата след 50 г.

4

Курти

преди 5 години

Тези от Реал какви ги обещават не е истина. Те не разбраха ли че Зидан е стиснат и иска да налага евтини играчи без история. Голям спасител ще го видим какво ще прави с тез куци коне.

3

Анонимен

преди 5 години

Което не става с пари става с много пари. Зидан знаеше , че роналдо заминава и кораба потъва и неискаше той да понесе удара. Така и стана . Но се сега връща ,като спасител. Хитрец.

fallback