Снимка: Reuters
fallback

Реал Мадрид има нов треньор и това е Зинедин Зидан! Новината бе обявена официално преди минути в сайта на клуба. 

Французинът се завръща 284 дни, след като напусна, като договорът му е до лятото на 2022-а година. 
 
"Бордът на директорите на Реал реши да прекрати договора на Сантяго Солари, като му предлага той да остане на работа в клуба. Ние оценяваме неговите усилия и тук винаги ще бъде неговият дом. В същото време ръководството може да обяви, че Зинедин Зидан е новият треньор с договор до 30 юни 2022-а година", се казва в официалното съобщение. 
 
Французинът бе начело на Белите от януари 2016-а до юни миналата година, когато веднага след третия пореден триумф в Шампионската лига, напусна. Той бе спряган за Манчестър Юнайтед, Челси и Ювентус, но сега отново е начело на столичани, с които спечели 9 трофея. 
 
Играчите са научили за промяната още днес сутринта, като се твърди, че именно те са в основата на връщането на Зидан. Серията загуби напоследък остави Реал без трофей през сезона, а дори и победата над Валядолид снощи с 4:1 не спаси Солари.
 
Всичко за Реал Мадрид четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Колега прав си за бразилците от онова време, но съгласи се че сегашния футбол е много по различен от тогавашния, много по-бърз, по-динамичен, така че е малко спорно кой е най

6

Анонимен

преди 5 години

до 6 Не се излагай, бе мадридски пубертет!За Зидан да кажеш, че е най-великият халф в историята, даже и феновете на Барса го признават това.Най-великият нападател е Роналдо Феномена, Най-великият халф е Зидан, а Меси съчетава и двамата в себе си на 100% и затова е най-великият футболист до момента в историята на футбола!Единствено Меси не може да е конкурент като техника с Роналдиньо.Най-великият техничар за всички времена си остава Роналдиньо, но това не може да го прави най-великият.

5

Анонимен

преди 5 години

до 4 Той На бат Хари булката щото не е данъчен измамник ли, смoтаняк?

fallback