Снимка: Булфото
fallback

Левски още не може да се разбере по какъв начин да се раздели с Божидар Митрев, пише "Тема спорт". Вратарят не бе взет на лагер с отбора в Кипър, тъй като не влизаше в плановете на Славиша Стоянович и екипа му.

При Георги Дерменджиев вратарят също няма да получи шанс за изява, тъй като през пролетта титуляр ще бъде Николай Михайлов, а кадрите от школата Николай Кръстев и Петър Иванов ще са съответно втори и трети избор.

Проблемът е, че Митрев има договор с Левски за още година и половина. Предишното ръководство му предложи като компенсация за предварително разтрогване на контракта 2 заплати, които очаквано Божката отказа.

Съществува опция столичани да преотстъпят вратаря под наем в друг отбор, но това може да стане, само при положение, че клубът, в който отиде, поеме половината от заплатата му.

Не е тайна, че Ботев (Пловдив) има интерес към Митрев, но "канарчетата" искат да вземат бившия капитан на Левски без да плащат трансферна сума.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Пената от Мировяне

преди 5 години

Малката Перука ще помогне на ,,Уефски,, да се адаптира по-лесно кум ,,А,, Окръжна...

8

vlady

преди 5 години

Единствената причина за привличането на Михайлов е осигуряване на съдийско рамо покрай баща му. Родословното дърво е единственото му качество.

7

vlady

преди 5 години

До СледМитрев прави безумни грешки, но и силни спасявания. За съжаление е непредсказуем и не може да се разчита на него. Михайлов надали изобщо може да направи по-сериозно спасяване.

fallback