Снимка: Levski.bg
fallback

"Само коледно чудо ще остави Славиша Стоянович в Левски", "Славиша призна: Последните дни бяха много турбулентни", "Славиша Стоянович постави ултиматум на Левски", "Славиша Стоянович опитал да измами по срамен начин Левски", "Съдбоносна среща в Левски", "Сагата между Славиша Стоянович и Левски далеч не е приключила". 

Това са само част от заглавията относно бъдещето на Славиша Стоянович на "Герена". В навечерието на коледните празници латвийската преса гръмна с новината, че сърбинът със словенски паспорт е фаворит за национален селекционер. Между двете страни продължава да има явен флирт, но по средата стои Левски. Незнайно защо. Поведението на треньора говори достатъчно – той вече няма мотивация да работи при "сините" и е готов да поеме ново предизвикателство. С по-ниска заплата, но сигурно бъдеще и далеч по-спокойна работа.
 
"Договорът ми е до края на сезона с опция за продължаване за още година. Както Левски може да каже "не", така мога да го направя и аз", каза Стоянович на първата си пресконференция за годината. Ръководството на 26-кратния шампион на България мълчи дали е успяло да разчете посланието между редовете. Ако не е успяло, ние ще помогнем: "Ще трябва да се търси нов треньор след края на сезона".
 
И за това на "Герена" трябва да вземат мерки още сега. Ясно е, че най-добрият вариант за клуба е да пуснат Стоянович срещу компенсация, но това ще стане трудно. Но е по-добре да разтрогнат договора му по взаимно съгласие, отколкото да го държат до лятото. Защото селекцията и подготовката ще бъде направена по негов вкус.
 
Прочетете целия коментар в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

анонимен

преди 5 години

Не ни мислете нас левскарите успяхме да си върнем най добрият вратар на Европа Ники Михайлов и таз година ще бъдем републикански първенец а след това и на ЕС.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Мислим го, защото с наши пари, на чорбари, слависти, канарчета, локомотивчета и т.н., чрез данъците ни ще бъде спасен с държавна помощ. Или някой ще го допусат до ресижисирани конкурси за държавни поръчки с ангажимент за спонсорство. Така са май Щрабаг. Между другото ремонираха ли Костинброд-Петрохан?

8

Наблюдател

преди 5 години

Постигнатото от дедо Дельо е максимума за Левски. Трето място в А група, класиране за Европа , финал за купата на България. Повече от това е почти невъзможно, ако не се направят радикални промени в клуба. И нова козирка.

fallback