Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
fallback

Отборът на ЦСКА е по-скъп от Левски с малко повече от 4 милиона евро. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

Той се позовава на авторитетния германски сайт Transfermarkt, според който съставът на "червените" е оценен на 22,88 милиона евро. 

"Сините пък струват 18.03 млн. евро. Най-скъпият футболист от двата гранда е Тиаго Родригес – 3 млн. евро. Следва друг португалец от "Българска армия" – Рубен Пинто (2,2 млн. евро). От Левски най-много струва Габриел Обертан (1,8 млн. евро). Това е нормално заради визитката му, минал е през Манчестър Юнайтед и е барометърът на "сините" в атака", заяви Коларов.
 
Той добави, че Паулиньо, който намира място в Топ 5 на най-скъпите играчи от "Герена", може да остане резерва във Вечното дерби. Големият мач ще се играе утре от 17.00 часа на националния стадион "Васил Левски".
 
"В последните 5 сблъсъка за първенство статистиката е изцяло на страната на ЦСКА – 3 победи и 2 равенства. Но през пролетта "сините" елиминираха съперника за Купата на България", припомни Коларов.
 
Всичко преди големия мач четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Jo6

преди 5 години

ВИДЯ СЕ КОЛКО СТРУВАТ И ДВАТА ОТБОРА ....

33

Веско

преди 5 години

Не разбирам масата почитатели на търговски дружества изнасящи представления. По време на основавеноти си спортните клубове са представлявали селото, града или квартала. Сега няма такова нещо така е че безсмислено да кажеш че си левскар примерно на базата на това че някакви хора от клуб със същото име са били пампиони през 1969. Все едно да кажеш, че австрийската музика е най-великата щото Моцарт е роден там някъде.

32

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам успех на цска господ да е с вас.Винаги верни.

fallback