Снимка: БТА
fallback

ЦСКА победи Ботев Враца с 2:0 в двубой от 9-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Огоста" в Монтана.

Футболистите на треньора Нестор Ел Маестро стигнаха безпроблемно до успеха след автогол на Валери Божинов и попадение на новото попълнение на "червените" Али Соу. Бившата голова машина на Ювентус и Манчестър Сити пък можеше да върне отбора си в мача, след като врачани получиха правото да изпълнят дузпа, но нацели гредата.

Така ЦСКА се върна на върха в класирането на първенството с актив от 22 точки, колкото има и Левски, но "сините" са с по-лоша голова разлика. Ботев Враца е на 11-ото място с 8 пункта.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Стоичков отсече:

преди 5 години

Аз Стоичков НЕ говоря добре английски,на немски помня:,, Ейнс, Цвай, ДрЪЪн, ама като трябваше да ритам РИТАХ и ВКАРВАХ в правилната врата. Тоя Валери като уж говори чисто 4 чужди езика, рита ли?? А дали ги говори чисто, ще го изпитам и ще кажа.Какви са тия екстеншЪЪни и плей*мет*ки,звучат ми като подметки?? Аз си имам една жена и си я обичам.Тоя СИЛИКОН казах му,че му вреди,че не може после да рита.Затова му бях забранил да ходи с надуваеми кукли,ама като не слуша, тъй е...

67

Top of the top

преди 5 години

Когато не разбираш елементарна ирония и си готов да не платиш месечните си сметки за плеймейтка :) :) Това е социален експеримент, аз писах и първия коментар :)Весели празници !

66

до Top of the Top

преди 5 години

Коментарът ти направо ме разсмя. Не знам Валери дали си го писал ти или някой от семейството ти. Както и да е... Първо да изтървеш дузпа и да си вкараш автогол си е чиста доза некадърност. Не знам за каква класа говориш,че и да завиждаме. Второ: Какво общо има какво сексуално излъчване има Божинов? Той е футболист, НЕ манекен,ако е искал да става модел да си е избрал друго поприще.Мен не ме интересува чий силикон е мачкал. И трето: Говори 3 чужди езика чисто.Да кандидатства филология като знае.

fallback