Снимка: БТА
fallback

Ювентус победи с 2:0 като гост Валенсия в мач от първия кръг на група "Н" на Шампионска лига, но в главно действащо лице се превърна главният съдия Феликс Брих.

Сблъсъкът на "Местая" беше изключително напечен и след три изпуснати чисти положения, гостите останаха с човек по-малко на терена в 29-ата минута заради червен картон на Кристиано Роналдо в дебюта му в турнира за "Старата госпожа".

Това обаче не попречи на италианците да спечелят дузпа в края на полувремето, когато Даниел Парехо ритна с бутоните в главата Жоао Кансело. Халфът получи жълт картон за нарушението, а Миралем Пянич не сбърка от бялата точка.

Малко след подновяването на играта торинци спечелиха нова дузпа за фаул на Миши Батшуай срещу Леонардо Бонучи. Босненският национал отново се разписа и удвои преднината на "бианконерите".

До края Войсчех Счесни спаси дузпа на Парехо и Юве спечели мача. В следващия кръг торинци са домакини на Йънг Бойс, докато Валенсия гостува на Манчестър Юнайтед, който победи швейцарците като гост.

И докато Роналдо едва ли ще запомни с добро своя дебют за Ювентус в ШЛ, бившият му отбор - настоящият клубен шампион Реал Мадрид се забавлява на терена и спечели с категоричното 3:0 срещу Рома.

Иско даде аванс на Реал след прекрасен гол от фаул в края на първата част, а Бейл направи 2:0 след перфектна контраатака в 58-та. Футболистът, който взе №7 в Реал от Роналдо - Мариано Диас, пък вкара гол красавец в 90-та минута.

Всички новини и резултати от снощните мачове в Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

БГ

преди 5 години

Кога ще покажат червен картон на краварчето от Микре от БФС.

9

Анонимен

преди 5 години

Смешен съдия. Аз даже нямаше да обърна внимание на такава симулация. Тоя първо задържа роналдо , а после и падна симулативноо. Грозна картина. Директен червен беше абсолютна излагация.

8

Анонимен

преди 5 години

Продължавам да твърдя, че Меси и Роналдо са двата най - големи PR-футболни продукта. Всъщност са съвсем обикновени футболисти, но щичката им е кацнала на рамото и те добре я експлоатират!

fallback