Снимка: Gol.bg
fallback

Феновете на ЦСКА от Сектор "В" стартираха кампанията "Бъди зад отбора!". Символичното ѝ начало беше дадено на среща с футболисти и ръководството, заедно с лидерите на "Сектор Г".

"Кампанията няма краен срок като целта ѝ е отборът да получава подкрепа дори (особено) в най-трудните моменти. Смятаме, че е лицемерно преди мач да възхваляваме играчите, а при първата грешка или затруднение да сипем обиди към тях. Подготвили сме специален транспарант, който гласи "БЪДИ ЗАД ОТБОРА!". Той ще бъде обърнат не към терена, а към нас - публиката. Целта му е да ни напомня защо сме на стадиона. Нека бъдем зад отбора!, написаха "Армейците от сектор "В" в официалната си страница във фейсбук.

С оглед на започващата кампания, организаторите апелират:

- подкрепяйте отбора, а не обиждайте и не псувайте футболистите ни!
- не идвайте мъртво пияни на мач - ЦСКА не заслужава това!
- старайте се да влизате навреме, защото ЦСКА се подкрепя от първата до последната минута!

БЪДИ ЗАД ОТБОРА!

Армейците от Сектор В

Още спортни новини четете в Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Това не е ЦСКА

преди 5 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

23

Панахида за Цска

преди 5 години

На 9.9.2018 г. се навършиха две години от смъртта на достойния съперник на Левски-автентичният Цска. 68 годишното противоборство между Левски и Цска завърши окончателно на 9.9.2016г. с188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

22

Жиб.

преди 5 години

Партизанските внучки на снимката показват на дядо си колко струва неговата борба против България,която доведе чуждите окупатори и червените експлоататори на народа ни.

fallback