Снимка: БТА
fallback

Испания разби Хърватия с 6:0 в мач от група 4 на елитната дивизия на Лигата на нациите и нанесе сериозен удар върху самочувствието на световния вицешампион.

"Ла Фурия" демонстрира страхотна ефективност по време на двубоя в Елче, докато балсканският тим бе далеч от най-добрите си дни, като преживя огромно унижение и регистрира най-тежката загуба в историята си.

Испанците се забавляваха и зарадваха феновете си давайки им надежда, че преходът след идването на Луис Енрике и напускането на важни играчи, няма да отнеме много време. Те вече имат 6 точки в групата, докато хървати и англичани остават без точка.

Испанците вкараха по 3 гола в двете полувремена и пропуснаха още няколко. Марко Асенсио игра много силно, но като цяло домакините се представиха отлично.

В състава на домакините имаше някои изненади, след като Гая и Дани Себайос стартираха. За гостите Домагой Вида бе възстановен, а нападението бе водено от Иван Сантини.

Сблъсъкът започна с честване на Иван Ракитич, който записа своя мач №100 за Хърватия и получи екипи и на двата тима с числото 100 и своето име.

Как се разви мачът четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

Браво на испанците.

17

Анонимен

преди 5 години

Испанските фенове, айде по-леко. Нормално и очаквано - в лига А няма за какво да се напъват чак толкова в треторазряден турнир като ЛН. А и не забравяйте, че половината отбор на Хърватия е друг

16

Анонимен

преди 5 години

до БългаринАбсолютни въздухари са всички усташи , а имат самочуствие до небето.Които е ходил в хърватска знае как ни гледат с презрение смешковците.Само не разбрах как от едното следва другото. Ако си ***, ще те гледат като ***. А като ти гледам логиката, такъв ще да си

fallback