Снимка: Булфото, архив
fallback

Валери Божинов от вчера е във Враца, като дори тренира с местния Ботев, където треньор е вторият му баща Сашо Ангелов.

Бившият национал беше посрещнат с огромен интерес от местните фенове, но все още договор с клуба няма, но нещата са близо до подписването му. Божинов ще има среща с кмета на града Калин Каменов, който е и председател на УС на Ботев.

Пред "Меридиан Мач" Божинов разкрива, че парите не са водещи за него в този трансфер, който сякаш съдбата е пожелала.

"Както Сашо ми е помогнал, когато съм имал нужда от него, така е време и аз да му върна този жест. В живота на футболиста съдбата е едно от най-важните неща. Ето, дойде време и аз да направя нещо добро за Сашо", казва Валери.

Той е приел да дойде във Враца и защото му се играе и иска отново да усети тръпката от футбола. Духът и атмосферата в Ботев са допаднали на Божинов, който е готов да се раздаде за постигане на целите пред отбора.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 5 години

Помня преди 15-на години когато Уейн Рууни тъкмо изгряваше на хоризонта като играч на Евертън как и за Божинов се говореше в същата светлина, ако не и даже по-добре. Къде стигна единият и къде стигна вторият... Абсолютно сериозно смятам че по чист талант тъпанарът на снимката въобще не отстъпва на Кристиано Роналдо, само че онзи цял живот тренира като ненормален, спазва зверска диета и се раздава на 101%, а горнооряховският остана известен с това че е бил с кври като алисия, николета лозанова...

44

dddd

преди 5 години

Божинов имаше талант, който пропиля по николетки. Всеки клуб е ниво надолу от предишния, от Сити насам. Изключвам периода му в Партизан, който беше горе-долу добър. Футболистите трябва да знаят кога е добре да спрат, за да не се излагат и да си плюят на името. След Враца може би ще следва Царско село или Витоша Бистрица, все пак са в София. А защо не и Миньор Перник?

43

ХАЙ БУЙ

преди 5 години

Снимката на Божинов абсолютно задължително трябва да стои в съблекалята на всеки юношески отбор у нас с надпис - "Не прави като него!".

fallback