Снимка: Булфото, архив
fallback

ЦСКА успя да се класира за третия квалификационен кръг на Лига Европа, след като надви австрийския Адмира Вакер с 3:1 в реванша.

Така отборът елиминира своя противник след общ резултат от двата мача 6:1 в своя полза.

По всяка вероятност следващият противник на тима ще бъде датският гранд ФК Копенхаген, който има комфортен аванс в първия си мач от втория по сила евротурнир срещу Стярнан.

Мауридес вкара две попадения в мача за тима си в мача - в 14-ата и 53-ата минути, а Бакиш намали за домакините в 55-ата минута. Жоржиньо оформи крайния резултат за ЦСКА в 80-ата минута след асистенция на резервата Джеси.

Като цяло домакините показаха, че изобщо не могат да се мерят по класа с българския си противник и отстъпваха във всяко едно отношение.

Още за мача - четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

муспи

преди 5 години

ЦЕКА-Тел Афиф-истамбуЛ1018-Барцелона(по настояване на стоичкоф) и естествено Лече и Етрополе, - негроарабски отбор финансиран от султан Ердоган и получаващ на всеки мач рамо от Б.Борисоф, - няма и една година история, никога не е бил шампион на България, нито носител на купата, незаконно вкаран в А група, без да е печелил първенствата на Б и В, както и онова Цднв'48г. Посмешище на футболната публика на България, която вече и не ходи на мачове.

28

Анонимен

преди 5 години

Подуенци кога ще си сменят името, какво общо има националният герой с Подуене и с какво е заслужил с името му да си правят гаргара. В коя страна има отбор кръстен на национален герой?

27

Анонимен

преди 5 години

ЦСКА или ЦСКА-СОФИЯ - това са съвсем различни отбори?

fallback