Снимкa: Reuters, архив
fallback

Капитанът на Хърватия Лука Модрич беше избран за най-добър футболист на Световното първенство по футбол, което завърши днес в Москва.

Тъжният полузащитник получи Златната топка от президента на ФИФА Джани Инфантино.

Младата френска надежда Килиан Мбапе пък стана най-добрия млад футболист на турнира. Президентът на Френската република Еманюел Макрон му връчи наградата.

Хари Кейн от Англия стана голмайстор на Мондиала с 6 гола, но не беше на стадион Лужники, за да си вземе наградата.

Още новини за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

пенко

преди 5 години

ЖО ТЕМ ФРАНС !!! МЕ ...ПУРКОА : БЪЛГАРИЯ -ИТАЛИЯ 1994Г. СЪДЯТА Е ПОСТАВЕН ФРАНЦУЗИН -ПОСТАВЕН ЗА ДА НИ ЕЛИМИНИРА- ЗА ФИФА-ПАРИЧКИ !!!!! ДНЕС АРЖЕНТИНО СЪДЯ -ПОСТАВЕН ДА "ПРЕЧУКА" ОТСТРАНИЛИТЕ ГИ КРОАЦИ !!! И КАК "ОТСЪДИ" В НАЧАЛОТО...Е ГАХ ТИ ФАУЛА ...ЕГАХ ТИ ДУЗПАТА !!! ДА НАБИЕШ СТАРЕЦ С ПАТЕРИЦИ- НОЩЕМ В ПАРКА !!!! ЗАРАДИ ТАКИВА СЪДИИ П...КИ АРЖЕНТИНА ЩЕ Е АУТ - ИН ФЮДЖЪ !!!!!!!!!!!!ФРАНЦУЗИТЕ ЩЯХА ДА ПОБЕДЯТ И БЕЗ ГАДОСТИ!!!!

39

Реалист

преди 5 години

С право Модрич е най-добър играч на първенството, защото на практика той изнесе на гърба си всички мачове на отбора. В статията не пише нищо за най-добър вратар.......или може би авторът на статията е сметнал, че тази позиция не е важна. Все пак е добре да се знае кой вратар отказа бразилците от надпреварата !

38

Анонимен

преди 5 години

Раздадоха индивидуалните награди справедливо, за да няма сърдити. От четирите полуфиналиста, във всеки отбор има по едно отличие. Хари Кейн - голмайстор, Куртоа - вратар, Модрич - най-добър футболист, Мбапе - най-добър млад играч. Честито и на четиримата.

fallback