Снимка: БТА
fallback

Руският президент Владимир Путин ще участва в церемонията по награждаване на отбора-победител на световното първенство по футбол, съобщава от Кремъл.

"На 15-и юли Владимир Путин ще посети церемонията по закриването на световното първенство по футбол и ще изгледа мача между отборите на Франция и Хърватия, който ще бъде проведен на стадион "Лужники". Държавният глава също така ще вземе участие в награждаването на победителя в шампионата", гласи съобщението.

На церемонията ще присъстват десетима държавни глави, в това число французинът Еманюел Макрон и хърватката Колинда Грабар-Китарович.

Стадионите за мачовете на световното първенство по футбол в Русия са запълнени на 98 процента, заяви директорът на организационния комитет на Мондиала Алексей Сорокин.

"Като цяло посещаемостта на световното ни изненада приятно. Това са 98 процента. Вчера се приближихме до 3 милиона продадени билета. Всички видяхте, че на практика нявсякъде нямаше свободни места по стадионите", каза Сорокин. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

ПЕНКО

преди 5 години

ЕГАТИ В Е Л И К О Т О С В Е Т О В Н О ПЪРВЕНСТВО !!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ МЪКАТА НА ЖУРНАГЪЗ-ТИЧЕСКАТА ПРОДАЖНА *** НА ЗАПАД ...КОЛКО ТОНА ПЛЮНКА ТРЯБВА ДА Е ПРЕГЛЪТНАТО-ИЗГЪЛТАНА !?!?!? ВСЕКИ ЕДИН ГОСТ НА РУСИЯ ЗА СВЕТОВНОТО- БЕ ЩАСТЛИВ ...ПОБЕДИЛ -ИЗГУБИЛ НЯМАШЕ ЗНАЧЕНИЕ ....БЕ СВЕТОВНА РАДОСТ ЗА ХОРАТА ,КОИТО РАБОТЯТ И ПРОИЗВЕЖДАТ ЖИВОТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО .......... НО УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА :"ДА ЖИВЕЙ -ЖИВЕЙ ТРУДА "---И "ПАРИЧКОВЦИ СЕМИТИ-СА БЕЗСМЪРТНИ " - ДО ВЕЛИКИЯ ХОЛОХОЛО!!!

38

Го4о

преди 5 години

Ако Путин ги награждава, има вероятност ако отбора на Харватия е шампион, да бойкотират личността Путин да поднася награди! Русия уби над 9,000 украинци, а за Сирия ..... нямат чет!

37

Анонимен

преди 5 години

Местим!

fallback