Снимка: Reuters
fallback

Франция е първият полуфиналист на световното първенство, след като победи категорично Уругвай с 2:0.

Зрителите на стадион "Нижни Новгород" със сигурност не са останали очаровани от играта на двата отбора, но футболистите на селекционера Дидие Дешан вдигнаха оборотите и успяха да открият резултата в края на първото полувреме чрез Рафаел Варан.

През втората част южноамериканците се опитаха да отвърнат на удара, но детинска грешка на вратаря Фернандо Муслера позволи на Антоан Гризман да се разпише.

Така "петлите" ще се изправят срещу победителя от сблъсъка между Бразилия и Белгия, който ще бъде тази вечер от 21:00 часа българско време.

Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 5 години

ФРАНЦИЯ ВЕЧЕ Е СВЕТОВЕН ШАМПИОН!АЗ ГИ ПОДКРЕПЯМ ОЩЕ ОТ МИГА В КОЙТО ГЕРМАНИЯ ЗАГУБИ ПЪРВИЯ СИ МАЧ!ГЕРАНТОФИЛИТЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ :DБЕЖАНЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ГИ ПОДКРЕПЯТ!АФРИКА ГИ ПОДКРЕПЯ ЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА Е АФРИКАНСКИ ОТБОР ПРЕДИМНО!И АКО И БОГА ГИ ПОДКРЕПЯ ТЕ СА НОВИЯ СВЕТОВЕН ШАМПИОН!

34

муспи

преди 5 години

До БелитеМогатЛиДаРитатОстанаха само бели държави, и то след като не участват Италия, Холандия, Чехия, че и ние. Нивото на футбола на европейските страни се понижава от апокалипстичния факт - присъствието на много *** и араби в тях. А диваците даже и при тези толерантни условия не играят на европейско ниво.

33

С2

преди 5 години

след около 30 минути световното ще стане Европейско. Колко туристи се разхождаха на това световноа като станат 48 отбора / плюс 3 европейски и 13 аборигенски / ще има супер мачове от типа на Индия- Мавританиявсъщност Европа е двигател на спорта / футбола де/ Честито на Африканция- и след малко на Белгия

fallback