fallback

Бившият национал Христо Йовов смята, че селекционерът на Германия Йоахим Льов има вина за изненадващото отпадане на Бундестима още в груповата фаза на Мондиал 2018.

Oще по темата
Според него, тактикът е сбъркал в избора си да не вземе Лерой Сане на световното първенство. "Точно на такъв форум на Германия й се случи да премине мини-криза. Сериозни играчи не бяха призовани на световното, за мен това беше грешка", заяви Йовов пред телевизия Bulgaria On Air.

В студиото журналистът Ники Александров също коментира изненадите след края на груповата фаза на световното първенство.

"Станаха изненади, падна сериозна глава (Германия - б.р.), чието търкаляне тепърва ще се усеща и коментира. Сезонът беше дълъг и изморителен, водещите фигури не блестят в пълна форма", отбеляза Александров в "България сутрин".

Христо Йовов пък коментира, че е дошло време Германия да "смени поколението".

"Неутралния български зрител не би трябвало да мисли, че Купата губи от отпадането на големите, защото както нашите успехи през 94-та, така и на финалите през 2002 г. ,бяха отбори като Турция и Южна Корея, идеален пример е и Гърция, нека има постижения и за другите, по-малките", каза Ники Александров.

Според него футболът се променя и има липса на уеднаквеност на критериите. Той посочи за пример мача Сенегал - Колумбия, в който той като зрител е бил убеден, че е имало дузпа за Сенегал, която съдията не е отсъдил.

Какво още казаха двамата гости вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

Ориентала никога няма да бъде Европа, германците трябва да имат едно на ум.

17

D

преди 5 години

Не ги мислете германците, те пак ще се изправят и пак ще имат шампионски отбор! А ние българите къде сме, ще имаме ли някога пак отбор, който да може да победи Германия?!

16

Анонимен

преди 5 години

Те така и не разбраха, че през м.юни в Русия работа нямат.

fallback