fallback

Хърватия направи за смях Лео Меси и Аржентина и победи с 3:0 в мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол.

"Шахматистите" отбелязаха 3 попадения през второто полувреме и с успеха се класираха със сигурност за 1/8-финалите на Мондиал 2018.

От своя страна пък двукратният световен шампион и финалист от Мондиал 2014 е пред сензационно отпадане от световните финали.

Европейците напълно заслужаваха да спечелят, което направиха с голове на Анте Ребич, Лука Модрич и Иван Ракитич. Лео Меси не направи нищо и финалите са на път да приключат за един от считаните за фаворити отбори.

Всичко за триумфа на Хърватия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

Анонимен

преди 5 години

Аржентина е една голяма трагедия.................да си купуват билетите за връщане ................нямат място на световното!!!

143

Мнение

преди 5 години

Най-точно меже да се каже че Меси някога беше по добър от Кристияно Роналдо,ама вече беше доста отдавна.

142

Какво е "усташ&

преди 5 години

Идва от глагола "устал". Означва ставам на крака, въставам,протестирам, не се съгласявам, т.н. С какво не са се съгласявали хърватите, запитахте ли се? Имало е причини (вътрешно-политически)? А Сърбия какво е вършила? Автроунгарската империя от своя страна подкрепя въстаниците и сърбите, преследвайки своите цели за излаз на Пелазгийско море, както и на Средиземно море? Йосиф Брос Тито е роден в Хърватия. и години наред е бил главен комисар в една от Съветските републики, на съветска служба.

fallback