fallback

Първенецът на планетата Германия сензационно загуби с 0:1 от Мексико в двубой от група "F" на световното първенство по футбол в Русия, който се игра на стадион "Лужники".

Световният шампион изигра изключително слабо за стандартите си първо полувреме, в което се пропукваше в отбрана при почти всяка атака на своя противник. В същото време ацтеките действаха изключително смело и не демонстрираха никакъв респект към скърцащата германска машина.
 
Десетина минути преди почивката се случи и логичното, защото Ървинг Лозано матира Мануел Нойер с плътен удар в долния ляв ъгъл, получавайки подаване от Хавиер Ернандес - Чичарито.
 
През второто полувреме момчетата на Йоахим Льов имаха осезаемо предимство и отправиха куп удари, но така и не можеха да създадат чиста голова възможност, с която да материализират превъзходството си.
 
Подробности за мача четете в Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

Цецо

преди 5 години

През 1982г. германците /тогава ФРГ/ също тръгнаха със загуба, а стигнаха до финал, така че е рано да ги отписваме! Но ако не подобрят играта си, няма да излязат от групата, наистина безобразно слаба беше...

102

Хан Тервел

преди 5 години

Германия и Франция страдат от руски синдром- щом стъпят на руска земя и ги спукват от бой.

101

Анонимен

преди 5 години

Немците бяха изтощени заради Рамадана.

fallback