Снимка: БТА
fallback

Хърватия удари с 2:0 Нигерия и поведе в Група "D" на Мондиал 2018. Балканците тотално доминираха в мача, не дадоха никакъв шанс на африканците и почти на ходом си взеха победата и трите точки.

Трябва да се отбележи, че хърватите изиграха много умно и тактически правилно мача, като с минимални усилия взеха максимума.

Точен за европейците от дузпа бе Лука Модрич в 71-ата минута, а автогол си набута Охенекаро Етебо (33-ата мин.).
 
Африканците не показаха почти нищо и определено разочароваха. Така Нигерия е на последно място в групата без спечелена точка, зад Аржентина и Исландия, които имат по един пункт, лидер е Хърватия с пълен актив от три точки.
 
Подробности от мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

123

преди 5 години

До Анонимен 14Не беше автогол, а топката просто се удари в нигериеца и влезе. Липса на късмет. ако беше гледал мача, щеше да видиш, че хърватите направо ги разбиха и то без особено да си дават зор.

14

До ДЕДО

преди 5 години

Два пъти сме участвали в Мексико-70та и 86та.,но Нигерия ни би в Щатите с 4:0.А Гунди срещу Нигерия никога не е играл.Или си дърт и изкуфял,или си млад и недочел.

13

Анонимен

преди 5 години

Дузпа и автогол, ей това е качествен футбол- цял мач не знаеш как да стигнеш до противниковата врата и накрая отнасяш 3-те точки.

fallback