Снимка: БТА
fallback

Руският халф Алан Дзагоев може да пропусне остатъка от световното първенство по футбол заради контузия, заяви селекционерът на домакините на турнира Станислав Черчесов.

Oще по темата

Руснаците победиха Саудитска Арабия с 5:0 в мача на откриването, а Дзагоев беше сменен през първото полувреме. След предварителните тестове от пресслужбата на националния отбор съобщиха, че халфът е получил увреждане на мускул в бедрото.

"Съдейки по начина, по който той спря да се движи и огромната болка, непозволяваща му повече да тича, травмата може да бъде доста неприятна и има възможност той да не играе повече. Не искам обаче да ви подвеждам, защото обстойните изследвания ще бъдат извършени утре (б.пр.- днес).

Ще изслушаме какво имат да кажат медицинските лица и ще обявим подробностите. Не ми се иска да губя такъв футболист още в началото на турнира. Играчи с качествата на Дзагоев са рядкост не само в нашия отбор, но и в другите", заяви Черчесов.

Всички отзиви след снощната победа на "Сборная" над Саудитска Арабия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitArsch, ти си спец по дупенето! Остави хората, все пак стигнаха до тук, а нашите авроатлантици само подсмърчат! И още много бивши футболни европейски величия ги няма! Топката е кръгла, това трябва да го знаят и тези без топки!

7

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitПонеже си го изтрил да те надупа отново

6

Би Ти Ви Зръкелов

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Докато СлавВизията показва 15 секунди от откриването(великолепното) на световното и повечето време говори какъв ренегат бил Роби Уилямс,то облъчените ще се "изнождат",като тоя с N 6.С Русия всеки се съобразява и дори тайно уважава.Путин и принца на съперника:1 гол-ръкостискане,усмивки;2 гол - принца се моли;3 гол - преводача намеква на Путин да не поздравява принца;4 гол - двамата седят и не се поглеждат;5 гол - Путин удивен сочи, че не е на терена.НАС не догонят...!!!

fallback