Снимка: Reuters
fallback

Турският гранд Бешикташ беше глобен с 34 хиляди евро от УЕФА заради преминаването на котка по терена по време на осминафиналния мач от Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен през март.

Ръководството на европейската футболна централа обвини турския гранд в "липсата на организация", след като главният съдия Майкъл Оливър беше принуден да спре двубоя през второто полувреме.

Запалянковци на Бешикташ са хвърляли различни предмети по терена на стадион "Водафон Парк" в Истанбул и това също е допринесло за наказанието на "орлите".

През март тази година Байерн победи Бешикташ с общ резултат 8:1 и се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

муспи

преди 5 години

Къде е моя коментар бе лакеи на дявола яхве. Считайте че всичко което се знае от всички и се носи по въздуха, щом го няма, значи съм го написал и вие сте го изтрили. Уредено е всеки да си знае мястото, независимо от организираните усилия на отряда Октобрята към синедриона. Да, и малко ви остана за работа на бюро. Следва, не смърт, - наказвам ви с живот в света който вие сте създали!

5

Анонимен

преди 5 години

дрън дрън, ами като влезе птица кво.

4

сс

преди 5 години

В целият този мач котката беше най-интересното нещо. И не ги глобяват за хубавата котка,а поради простотиите от трибуните. Това за тези,които не са гледали мача,но пишат ли,пишат...

fallback