Снимка: БТА
fallback

Аржентина смачка Хаити с 4:0 в контролна среща, която е част от подготовката на отбора за Мондиала в Русия. Голямата звезда на тима Лео Меси бе над всички и на практика сам изработи победата за родината си, след като наниза три попадения и асистира за още едно.

Имаше очаквания, че той ще пропусне мача, за да не се рискува да се контузи, но в крайна сметка Лео излезе като титуляр.

Още в 17-ата минута той успя да открие резултата за родината си, след като бе точен от дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу Ло Селсо в наказателното поле. До почивката нямаше повече попадения, макар че аржентинците направиха сериозни пропуски пред вратата на своя опонент.

В 58-ата минута обаче Меси удвои, след като бе точен при добавка, след като преди това удар на Пласиде бе избит от противниковия вратар. В 66-ата минута той оформи хеттрика си в мача и покачи резултата на класическото 3:0. Павон се справи без проблеми с отбраната на противника и видя своя съотборник, който от близка дистанция не пропусна да реализира.

В 69-ата минута Агуеро оформи крайния резултат след пас на Меси и на практика до края срещата просто се доиграваше.

На 8 юни Аржентина ще срещне Израел в следващата си контрола преди старта на Световното първенство.

Всички новини преди началото на Мондиал 2018 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 5 години

За Родину за Сталину... :)

1

Анонимен

преди 5 години

"Меси загря за Световното, мушна хеттрик на слабаци"На световното няма слабаци, така че не знам за какво е "загрял". Да загрява с гледане на мачове по телевизора, за да е във форма когато му опукат Аржентината.

fallback