Снимка: Reuters
fallback

Олимпик Марсилия ще бъде съперник на Атлетико Мадрид във финала на Лига Европа на 16 май в Лион, след като постигна тактическо поражение с 1:2 от Ред Бул Залцбург. Първата среща завърши 2:0 за французите.

Мачът на стадион "Ред Бул Арена" не се реши в редовното време, тъй като австрийците вкараха два безответни гола и вторият финалист в надпреварата трябваше да се излъчи след 120-минутна битка.

Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен Алкохолик

преди 5 години

Повярвай ми гледах го.Даже съм фен на кървавия им враг Юнайтед.Ливърпул тази година постигнаха нещо голямо и независимо дали ще спечелят ШЛ ще останат в сърцата на много хора.За това е елиминация от 2 мача.Не може да инкасираш 5 гола и да плачеш за 5 дузпи на Олимпико.Какво ще кажеш за втория им гол който беше от засада или глидате само както ви изнася.

4

до аноним. алкохолик

преди 5 години

Ако беше гледал мачовете да видиш как съдиите класираха Ливърпул и Реал, нямаше да пишеш за трансфери, къси резервни скамейки и импровизации.

3

Анонимен Алкохолик

преди 5 години

Как се класираха Ливърпул?Без многомилионни трансфери с къса резервна скамейка и много импровизация.Рома могат да се сърдят само на Дифранческо че излезна на Анфийлд с 3-*** защитници.

fallback