Снимка: Булфото
fallback

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев изрази оптимизъм преди реванша за Купата на България срещу Левски. В първия мач "червените" отстъпиха с 0:2, но опитният специалист смята, че този аванс може да бъде заличен.

Легендарният бивш футболист и треньор е притеснен от рефера Николай Йорданов, но се надява притесненията му да се окажат излишни.

"ЦСКА ще е на финал. Ако искат Левски и мачът от първенството да го направим за купата. Защото в шампионата вече няма за какво да играем с Левски. Много точки назад са, не могат да ни настигнат вече", отсече Стратега пред "Тема спорт".

"Да бяха картофи или лимони - да им дадем, но това са точки, не може да им ги подарим. Левски има да пази два гола, докато ние нямаме какво да пазим. Излизаме, скачаме и бием", заключи Стратега от Мировяне.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

ЛЕВСКИ

преди 6 години

Само в мечтите ти мировянскиии !

32

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

31

полуидиот

преди 6 години

*** човек припознал Литекс + Етрополе за Цска(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.

fallback