Снимка: Levski.bg
fallback

Николай Йорданов беше определен за главен съдия на 1/2-финалния реванш за Купата на България между Левски и ЦСКА. 

Помощници ще са му Иво Колев и Георги Тодоров. Вечното дерби ще се играе в сряда от 18.30 часа, като "сините" имат аванс от 2:0 след първата среща, играна преди близо две седмици.
 
Другият 1/2-финал – между Славия и Ботев Пловдив, беше поверен на Станислав Ставров. Срещата ще се играе утре от 18.30 часа, като "канарчетата" имат крехък аванс от 2:1.
Всичко за Купата на България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

муспи

преди 6 години

Това фашистко БФС с оня левскарски вратар трябва да се разформирова, и новото, вече няше БФС да назначи Кочо Динов да свири! Ех че хубави времена бяха по Червенковско и Юговско време! Как футбола се свиреше като по ноти! А може ли някой да обясни, - след като спечелването на купата дава право за участие в Европа, защо ЦЕКА като взе купата преди две години не участва? И при здравия комунизъм нямаше такива дълбоки тайни?!

10

полуидиот

преди 6 години

*** човек припознал Литекс + Етрополе за Цска(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.

9

сесека-умре

преди 6 години

Аз съм мъничко човече, на припознавачи мил другар, имам оранжево елече, на ДДС-то аз съм цар. Тарторите ми го лапат и доволни са аз знам, за 2 хилки на заплата, го поемат без грам срам. Като малък с колелото, съм ходил къде ли не, днес сглобявам джип китайски, опа всъщност вече не. Аз отбора им фалирах, гавра здрава им спретнах, ФК "Лупи" го прекръстих, абе падна много смях, Аз магьосник съм с емблема, и факир съм глей сега, от "Чавдар" и "Литекс" прая, "автентично" сесека.

fallback