Снимка: Булфото
fallback

Мегазвездата на българския футбол Димитър Бербатов най-вероятно ще сложи край на славната си кариера, ако това лято не си намери нов отбор, съобщи лично Бербо пред Нова телевизия.

"Ако и това лято не си намеря отбор, в който да играя, кариерата ми ще свърши. Но никой футболист не е готов за това. Когато приключиш с футбола, малка част от теб умира", каза Бербатов, който се върна към първите си стъпки във футбола.

"Нямах футболна топка в Благоевград, имах баскетболна и играех с нея. На махленско ниво. Играеш с по-големите от теб, бутат те, удрят те, ти ревеш, никой не ти обръща внимание", спомня си Митко за първите си стъпки във футбола.

Според него е по-добре, че е живял в нищета. "Спомням си времена, в които сме събирали трохите хляб, за да си направим филия".

"Всеки футболист мисли, че може да е треньор, но това не е така. Много големи футболисти не са станали добри треньори и обратното - хора, които не са играли футбол, са страхотни треньори", сподели Митко. Той отбеляза, че не е разочарован от България. "Аз съм живял в другите държави и всичко, което го имаме тук, го има и там. Аз съм реалист", казва Бербатов.

Нападателят сподели, че да бъде в една съблекалня и в един отбор с Роналдо, Руни и Фърдинанд му е доставало огромно удоволствие.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

оооо, гол

преди 6 години

Бербо, тоя клуб за деца със стотинки ли ще го правиш? Купи на децата скъпи топки. Недей пълни парцали в използваните кондоми от един лев - три броя.Ще вземеш да заразиш някое дете с хламидия, после *** доказвай, че не си спал с с'ес'тр@ си.

28

оооо, гол

преди 6 години

Бербо, ако не знаеш богатите плащат скъпо за всичко . Това данъци, диско клубове, коли.ти хем искаш да ти плащат милиони на месец, хем не искаш да плащаш. Не се излагай с тая телевизия. Взел си евтин пакет. Бива ли така? Жена ти, горката още купува от Хормаг , за да може да спести някоя стотинка. Да има да даваш стотинки на хората под теб и да им казваш: "Ей, вие знаете ли аз колко богат съм. Стотинки бол. На ти тука една шепа и на теб".Мали, колко щедър е Бербо Стотинката.Сега щял да прави

27

оооо, гол

преди 6 години

Евгени минчев има оферта към Бербо. Бербо, обади му се да те изкара една вечер Евгени, да ти покаже как се оставя бакшиш.Стига с тия стотинки. Накрая ще ти се лепне някоя стотинка, после хламидия... Ужас!!!

fallback