Снимка: Булфото, архив
fallback

България постигна трудна победа с 2:1 срещу Казахстан в контролна среща, която се игра в Будапеща. Отборът обаче показа, че изобщо не е в час и амбициите ни за класиране на Евро 2020 вероятно са прах в очите на многобройните фенове, които не са ни виждали на голям форум от 2004 година.

Реално погледнато казахстанците играха по-добре в големи моменти от мача и нашите не заслужаваха особено успеха.

Мачът бе с по-специален привкус заради факта, че Станимир Стоилов направи дебют като селекционер на бившата съветска република.

Родните национали откриха чрез Ивелин Попов от дузпа в 23-ата минута, а в 55-ата казахстанците изравниха чрез Тунгишбаев. В 93-ата минута Бодуров донесе успеха на нашите.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Готино

преди 6 години

До vladyНаясно съм,че ще е по-подходящ за треньор,но няма да има смисъл при положение,че в същото време Перуката управлява футбола ни..

28

vlady

преди 6 години

До ГотиноПо-добре Томислав Русев - магистър е по футбол и разбира играта в дълбочина. От друга страна такива хора са по-подходящи за треньори, отколкото за ръководители на федерации.

27

vlady

преди 6 години

Школите в България подготвят качествени позиционни играчи със страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство, умеещи да маневрират прецизно по терена, да заемат позиция, да наблюдават играта отблизо и да изчакват топката да дойде и положението да узрее за атака. Също имат отлична алкохолна подготовка и владеят на високо ниво всички важни финтове по масите в чалготеките.

fallback