Снимка: Reuters
fallback

Капитанът на европейския клубен първенец Реал Мадрид – Серхио Рамос, се превърна в най-грубия играч в историята на Шампионска лига, пише AS. 

По време на снощната победа с 2:1 над ПСЖ в Париж, която прати "кралете" на 1/4-финал, защитникът си изкара жълт картон. Това се случи в 78-ата минута на реванша, с което официалните му предупреждения набъбнаха на 35 в 110 мача. Като се прибавят и трите му изгонвания, Рамос оглавява еднолично върха, изпреварвайки легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс.
 
Също така защитникът е лидер по официални предупреждения и в историята на Ла Лига. Асът на Реал е получавал 171 жълти картони и цели 19 пъти е бил пращан под душовете. Общо в цялата си кариера, Рамос е бил гонен от игра 16 пъти за две предупреждения и 9 пъти с директен червен картон.
 
В галерията на Gol.bg може да видите Топ 10 на най-грубите играчи в историята на Шампионска лига.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

sport

преди 6 години

По-гнусен и долнопробен футболист от Рамос няма. Реал как ги събират все разни говньовци. Пепе, Рамос. Но много ще се радвам като го изхвърлят някъде като мръсен ***, както правят с всичките си звезди след определен брой изкарани години в отбора им.

3

Щерю

преди 6 години

Рамос към съдията: - Вън!

2

Ром Бакарди

преди 6 години

Този същият съдия който е на снимката с Рамос ,не му дава жълт картон ,че Рамос иска обяснение както Верати ,а му показва да "бяга " оттук-ето едно доказателство за по-долния ми коментар.

fallback