Снимка: Булфото
fallback

Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски бе наказан за два мача и глоба 200 лева за удара без топка срещу Васил Шопов по време на мача с Дунав. Проявата на Чорбаджийски не бе санкционирана от рефера Георги Кабаков, но след срещата от Дунав подадоха жалба и Дисциплинарната комисия взе решение на база експертен доклад.

Ето и решението на Дисциплинарната комисия:

"На база експертен доклад по компетентност от Съдийската комисия, Дисциплинарната комисия реши:

За удар на противников състезател на основание чл.22, ал.2, буква Г, колонка 2 ДК наказва Божидар Чорбаджийски - състезател на ПФК ЦСКА-София гр. София със спиране на състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 200 лева."

По този начин централният защитник ще пропусне срещите на неговия тим срещу Етър и Пирин, но ще е на разположение на Стамен Белчев за дербито с Левски.

По-рано днес и от клуба обявиха, че капитанът на тима Божидар Чорбаджийски ще бъде санкциониран по вътрешния правилник на отбора със съответното наказание заради постъпката си.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

МакКонар

преди 6 години

Моци трябва на всеки мач да почива следващите два ако се спазваха за всички правилата. Аз съм ОК с наказанието на Чорбаджийски. Бих приел 3-4 мача също, защото дори да е бил проворкиран постъпката беше повече от кретенска, но не е нормално някакъв влах да си го позволява това от години всеки мач на всеки стадион и все да му се разминава.

13

литекс не е ЦС

преди 6 години

Kакво да очакваш от играч на ЛИТЕКС-София

12

Анонимен

преди 6 години

Дали ще видим и наказание за Сисиньо? Чорбаджийски беше ударен и провокиран, а Сисиньо удари просто от злоба.

fallback