Снимка: архив Reuters
fallback

Образувано е дело по подозрение  за непредумишлено убийство на капитана на Фиорентина Давиде Астори. Това съобщи прокурорът Удине Антонио Де Николо, цитиран от БТА.

Oще по темата

31-годишният италиански национал беше открит мъртъв в хотелската си стая в неделя сутринта. Отборът на Фиорентина бил в хотел в Удине преди гостуването си на Удинезе в Серия А.

"Образувахме дело по подозрение за непредумишлено убийство. До момента няма заподозрени. Ще направим аутопсия на Астори и в близко бъдеще ще станат известни резултатите", заяви Де Николо пред "Football Italia"

Вчера прокурорът заяви, че Астори е починал в съня си вследствие от "спиране на сърдечната дейност по естествени причини".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Щерю

преди 6 години

С две думи - Търсете жената...

12

Анонимен

преди 6 години

Внезапната смърт възниква най-често (90%) при камерна фибрилация и 5% при внезапно настъпила асистолия (спиране на съкращенията). Най-вероятно момчето се е преуморило и това е пусковият момент. Покой на душата му, сигурно е бил добър човек, щом си отишъл така!

11

Анонимен

преди 6 години

Sudden Death - известно в медицината, случва се! Не е задължително да се търси човешка намеса. Резултатите от аутопсията ще покажат, ако има следи от отрова. Споко, Мегрета!

fallback