Снимка: Reuters
fallback

Българският шампион Лудогорец загуби с 0:1 при гостуването си на Милан в мача реванш от 1/16-финалите на Лига Европа и отпадна от турнира, след като преди седмица загуби с категоричното 0:3 в Разград.

Все пак разградчни напускат надпреварата с високо вдигнати глави, след като имаха силни моменти в Милано, но класата и в този мач си каза думата.

Милан бе с повечето си резерви, като Дженаро Гатузо бе направил цели 7 промени при титулярите си в сравнение с първата среща, но "росонерите" отново без проблеми стигнаха до победата.

Така Лудогорец не успя да изравни постижението си от сезон 2013/14, в който достигна до осминафиналната фаза, където бе спрян от Валенсия (0:3, 0:1).

Всичко за срещата в Милано четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

муспи

преди 6 години

До художника - Отбор без история... ли! По нашите демократични медии се мерна тук таме, като нещо скришно - Лудогорец '45. Значи три години преди ЦДНВ - сегашното ЦСКА няма и година. Един изпъшква - колко българи играха в този отбор?! Но това е празен въпрос при геноцида на който е подложен българския народ. При такова робство народа гледа на Милан като на Левски, а на Анадолец като на ЦЕКА. Това е мирновременната утеха, но идва и касапницата върху жълтите павета!

33

Deliormanski djagal

преди 6 години

Fenovete na Ludogorets ne sa loshi momcheta, poznavam gi I dvamata :)

32

До художника

преди 6 години

Сигурно си прав. Не, че "грандовете" не перат пари. На вас великите школи и ветерани да са произвели 1 качествен футболист от 2000г насам? НЕ. А феновете ви си ги знаем... /шмрък/

fallback