Снимка: Reuters
fallback

Барселона пропусна да разгроми Депортиво Ла Коруня, а победата с 4:0 бе най-малкото, с което си тръгнаха гостите от “Ноу Камп”. Тимът на Ернесто Валверде направи прекрасен мач седмица преди гостуването на Реал Мадрид, като Луис Суарес и Паулиньо се отчетоха с по два гола, пише gol.bg.

Голямата звезда на тима Лионел Меси пък нямаше никакъв късмет, като уцели 4 греди, а освен това пропусна дузпа и още няколко положения. Общо в мача каталунците треснаха 6 пъти гредите. Така от началото на сезона Лео е улучвал общо 16 пъти стълбовете на противниковите врати, но пък тази вечер регистрира 15-та си асистенция за годината - повече от всеки друг играч в Ла Лига.

Двубоят ще бъде запомнен и с поредния незачетен гол-фантом на каталунците, този път след "рабона" на Луис Суарес.

С този успех Барселона продължава да води убедително в класирането, като вече има актив от 42 точки, с 6 повече от втория Атлетико Мадрид. Реал е 4-ти с 31 точки, но и мач по-малко. Депортиво остава точно над чертата с изпадащите - на 17 позиция с 15 точки.

Ернесто Валверде реши да даде почивка на Серхио Бускетс, който освен това висеше за дербито с Реал Мадрид след седмица заради натрупани картони. Това, разбира се, не се отрази по никакъв начин на играта на Барса. Нещо повече - заместникът му Паулиньо се отчете с два гола.

Още за двубоя четете в gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 6 години

Най-великият снощи направи нещо невиждано- 4 греди нацели.

fallback